Bestel- en retourinformatie

Informatie over het aanbod van HSS-Online.nl:

Holland Sport Systems probeert de informatie op de site zo volledig mogelijk te houden. Desondanks kunnen er verschillen ontstaan tussen de omschrijving en de daadwerkelijk geleverde uitvoering. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wijzigingen welke zijn doorgevoerd door fabrikanten.

Indien er producten zijn die niet meer leverbaar zijn, dan zullen wij u hierover per omgaande informeren.

Genoemde levertijden zijn benaderingen. Voor aflevering zullen wij u middels e-mail informeren. Indien de vervoerder (bij volumineuze producten) vergeefs bij u komt, worden de extra kosten doorberekend.


Retourprocedure

Als consument heeft u het recht om gedurende 7 werkdagen na ontvangst van de goederen, de overeenkomst te ontbinden. Uiteraard dient u tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Dit betekent dat u het product slechts uitpakt of gebruikt in de mate die nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Indien u van uw teruggaverecht wenst gebruik te maken, dient u ons hiervan eerst schriftelijk te informeren (info@hollandsportsystems.nl) met opgaaf van redenen. Daarna kunt u, in overleg, het product met alle geleverde toebehoren terug te sturen zoals hieronder beschreven.


  • Stop alles onbeschadigd en in zo oorspronkelijk mogelijke staat terug in de verpakking.

  • Voeg een kopie van de aankoopfactuur toe in een envelop op de verpakking.

  • Stuur de goederen retour naar: Holland Sport Systems B.V. - Storkstraat 1C – 3905 KX Veenendaal

  • De kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening.

Indien u de factuur reeds betaald had, zal het bedrag (inclusief oorspronkelijke verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending, aan u worden terugbetaald.

Eventuele beschadigingen of manco’s zullen worden verrekend.

Op maat gemaakte producten kunnen niet retour gestuurd worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x